Inwoners krijgen inspraak in nieuw circulatieplan Wolvertem-centrum

De gemeente organiseert binnenkort twee infoavonden omtrent een nieuw circulatieplan in Wolvertem.

Van Wolvertem-centrum opnieuw een aangename plek maken om te wonen, winkelen en bewegen: dat is het doel van het nieuwe circulatieplan. Hoe dit plan wordt aangepakt, de inhoud van het project, een aantal mogelijke scenario’s en meer kan je vernemen tijdens de infoavonden op 18 en 25 maart.

Schrijf je vooraf in via het online inschrijvingsformulier op www.meise.be of via 02/892.20.95. Door corona is het nog afwachten of de infomomenten op locatie en/of digitaal plaatsvinden. Via het webformulier kan je aangeven of het jouw voorkeur is om de infoavond digitaal of op locatie bij te wonen. Inschrijven kan tot 28 februari.

Na de infoavond zal een focusgroep samengesteld worden met een afvaardiging van inwoners, die de voorstellen verder kunnen beoordelen en meewerken aan het definitieve circulatieplan.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise