Gemeentelijke basisscholen zoeken vrijwilligers

De gemeente Meise zoekt vrijwilligers voor de vier gemeentelijke basisscholen.

Zij kunnen helpen op verschillende manieren: een oogje in het zeil houden op de speelplaats, de kindjes ‘s ochtends verwelkomen of ‘s avonds terug tot bij hun mama of papa brengen, helpen bij het ontsmetten en wassen van de handjes, ouders aanspreken over de corona-richtlijnen en ook de kinderen helpen tijdens het middageten.

Wie graag anderen helpt en een lach op het gezicht van kinderen, kan gerust eens langskomen om kennis te maken. Er wordt een kleine vrijwilligersvergoeding voorzien.

Wie geïnteresseerd is kan contact opnemen met de personeelsdienst op het nummer 02 892 20 70 of via mail op personeelsdienst@meise.be. Er wordt gevraagd een recent uittreksel uit het strafregister (max. 1 maand oud) type 596.2. te bezorgen.

Foto: Gemeente Meise

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise