Verwarde man zwaait met machete voor restaurant Den Beiaard

Een verwarde man heeft zondagavond met een machete staan zwaaien voor restaurant Den Beiaard in hartje Meise. Hij werd – niet zonder moeite – gearresteerd door de gealarmeerde politie voor hij het restaurant kon betreden.

Zondagavond verscheen de man, die duidelijk onder invloed van alcohol of drugs was, aan het restaurant. Hij mompelde tegen zichzelf, tot hij plots een grote machete bovenhaalde en in het rond begon te zwaaien. Hij probeerde ook het restaurant binnen te gaan, maar dat kon worden verhinderd door de toegesnelde politiepatrouilles van zowel de zone KLM als Grimbergen. De man, die zwaar onder invloed was van alcohol of drugs, werd gearresteerd en mocht een nachtje in de cel doorbrengen.

Ondertussen is hij al opnieuw vrij, weliswaar onder strenge voorwaarden. Hij zal zich waarschijnlijk wel later nog voor de rechtbank moeten verantwoorden.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise