Geen Hawaïfuif maar tien dagen lang Honolulubar

Aan de Heirbaan in Meise gaat Jeugdhuis Knødde tien dagen lang een zomerbar organiseren. Gezien de corona-problematiek was het niet mogelijk om de gekende Hawaïfuif en Honolulubar te organiseren. Met dit concept hopen ze per dag 250 personen te ontvangen aan misschien wel het mooiste stukje natuur van Meise.

De zomerbar is open vanaf vrijdag 31 juli tot en met zondag 9 augustus. Inschrijven is verplicht via een registratieformulier dat te vinden is op de Facebookpagina van de Honolulu Zomerbar. Op weekdagen is er een afterwork vanaf 16u. Tijdens de weekenddagen is de zomerbar open vanaf 10u. Er kan ’s weekends gebruncht worden. Elke avond kan er ook spaghetti gegeten worden.

Voorzitter Alexandre Lheureux: “Nadat we in april beslist hadden geen Hawaifuif te organiseren zijn we beginnen nadenken over een waardig alternatief. Al snel kwam het idee om een zomerbar te organiseren. Dit jaar dus geen dansfeest, luide muziek en tonnen zand, maar per persoonlijke bubbel een gezellig hapje en drankje in een prachtig kader. We zijn heel blij dat we met al onze vrijwilligers toch ‘iets’ kunnen organiseren in deze rare tijden. In samenwerking en na overleg met de overheidsdiensten zijn we dan ook volledig klaar om per dag 250 mensen te ontvangen in een ‘corona proof’-omgeving.”

De jongeren zullen er ook geanimeerde wandel- en fietstochten aanbieden die starten en aankomen aan de zomerbar. Er kan een pannenkoek, geuze met plattekaas of zelfs een spaghetti gegeten worden. Verder kan je er genieten van een lekkere cocktail. Ook aan de allerkleinsten wordt gedacht met een persoonlijk tekenpakket en een kleurwedstrijd.

Er wordt gevraagd om zoveel mogelijk met de fiets of te voet te komen. Mensen die met de fiets komen worden beloond met een gratis drankje. Voor de wagens is er een parking georganiseerd op wandelafstand van de zomerbar.

Foto: Archiefbeeld Hawaïfuif 2018

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise