Vanaf zaterdag opnieuw markt in Meise

Vanaf zaterdag 23 mei kan de wekelijkse markt in Meise opnieuw plaatsvinden, rekening houdend met de coronamaatregelen opgelegd door de overheid.

Er wordt een gesloten parcours opgesteld met eenrichtingsverkeer om de afstandsregels te kunnen garanderen. Om de nodige afstand tussen de kramen te kunnen laten, zal de markt er iets anders uitzien en staan sommige kramen op een andere plaats.

Je bent welkom op de markt vanaf 8u tot 12u30 via twee toegangen: kruising Boechtstraat/ Brusselsesteenweg en kruising pleintje aan de kerk/Brusselsesteenweg.

Er mogen maximum 138 personen tegelijk op de markt zijn. Aan de in- en uitgangen staat gemeentepersoneel om het aantal bezoekers bij te houden en zo nodig de markt even af te sluiten. De politie houdt ook een oogje in het zeil.

De marktkramers houden zich aan strikte veiligheidsmaatregelen (verplicht dragen van een mondmasker, handontsmetting, …). Ook de marktbezoekers moeten altijd 1,5 meter afstand houden. Een mondmasker dragen is aanbevolen en eten of drinken op de markt is verboden.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise