Geen jaarmarkt dit jaar in Wolvertem

De traditionele jaarmarkt in Wolvertem zal dit jaar jammer genoeg niet doorgaan. Dat laat de gemeente Meise weten op haar website. “Het jaarmarktcomitĂ© kan dit jaar de organisatie niet op zich nemen wegens onbeschikbaarheid van de voornaamste trekker van het evenement”, klinkt het.

Mogelijk gaat het maar om een onderbreking van Ă©Ă©n jaar en staat de jaarmarkt in 2021 weer op de kalender maar ook dat is niet zeker. Omdat de publieke belangstelling de voorbije jaren sterk achteruitliep wordt er gedacht aan de uitwerking van een geheel nieuw concept.

De jaarmarkt van Wolvertem vindt traditioneel in juni plaats. In de ruime omgeving van het administratief centrum werden telkens tal van prijskampen georganiseerd. Je kon er de keuring van de paarden en ezels meemaken en ook de kinderen waren welkom met hun troeteldier(en).

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise