Kort Ternat: videorecrutering

Het lokaal bestuur van Ternat zoekt nieuwe medewerkers en zet een grootse campagne op om geschikte kandidaten te vinden. Zo werd er een ludiek aanwervingsfilmpje verspreid en organiseert de personeelsdienst op 5 maart 2020 een jobdate op het gemeentehuis. Zo is het bestuur op zoek naar een ICT-deskundige, een deskundige gebouwen, een technisch assistent voor de gebouwen en een omgevingsambtenaar. Later dit jaar komen er nog extra vacatures bij. Meer informatie via www.ternat.be/vacatures.

Wij zoeken volk!

#ternat! Gratis koffie, toffe collega's, en nog zoveel meer! Ontdek hier waarom je bij het lokaal bestuur Ternat wil werken, want wij zoeken volk! Check onze vacatures via www.ternat.be/vacatures en kom op 5 maart naar onze jobdate!

Posted by Lokaal Bestuur Ternat on Monday, February 24, 2020
Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws