Cheque van 3.083,75 euro voor vzw Eigen Thuis

Grimbergen heeft een cheque van 3083,75 euro geschonken aan vzw Eigen Thuis. Dat is een voorziening die vandaag huisvesting en zorg biedt aan volwassenen met een zware fysieke beperking. Het gaat om de helft van de opbrengst van het peterschapsconcert dat eind vorig jaar werd georganiseerd.

Afgelopen vrijdag 28 februari vond de officiële uitreiking plaatst. Burgemeester Chris Selleslagh en korpscommandant Björn Cosemans overhandigden samen met een delegatie van de tiende Groep CIS overhandigden de cheque aan de directeur van de vzw Eigen Thuis, mevrouw Katty Stas.

Al voor het zesde jaar op rij organiseerde het cultuurcentrum op vrijdag 4 oktober het peterschapsconcert. Het peterschapsconcert is een organisatie van de tiende Groep Communicatie- en Informatiesystemen uit Leopoldsburg, in samenwerking met de gemeente Grimbergen. Grimbergen is sinds jaar en dag de peter van deze tiende Groep CIS.

“Het concert wordt ieder jaar opgeluisterd door de Koninklijke Muziekkapel van de Marine en we waarderen het dat we met de opbrengsten van dit evenement telkens twee goede doelen kunnen steunen”, vertelt burgemeester Selleslagh.

De gekozen goede doelen voor het voorbije concert waren dus de vzw Eigen Thuis in Grimbergen en de vzw Berkenhof in Leopoldsburg. De volledige opbrengst van dit concert bedroeg 6167,50 euro, met dus voor elk goede doel 3083,75 euro.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...