Levedale organiseert 22ste Paasrestaurant

Levedale organiseert op zaterdag 28 maart vanaf 17.30 uur en op zondag 29 maart vanaf 11.30 uur al voor de 22ste keer haar Paasrestaurant. Dat vindt plaats in de gemeentelijke feestzaal Brussegem (Drinkeling 70 – 1785 Merchtem).

Levedale is een woonvoorziening voor volwassen vrouwen en mannen met een lichte, matige of ernstige verstandelijke handicap. “Wij willen aan alle bewoners en cliënten een kwaliteitsvolle begeleiding bieden, gebaseerd op een goed uitgebouwde dienstverlening. Momenteel begeleiden wij een 70-tal bewoners en cliënten in onze vestigingen in Meise-Wolvertem, Grimbergen, Merchtem en Londerzeel-Steenhuffel”, aldus directeur Danny Vanderstappen.

Het zijn de gemeenten Meise, Londerzeel, Kapelle-op-den-Bos, Merchtem en Grimbergen die van bij het begin betrokken waren en nu nog steeds zijn vertegenwoordigd in de Raad van Bestuur.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise