CLUB 33 houdt spinning marathon voor Levedale

Fietsclub “CLUB 33” organiseert op vrijdag 6 en zaterdag 7 december opnieuw, in het kader van de ‘Warmste Week, een actie voor ‘Music for Life’.

Net als twee jaar geleden is er een 24 uur durende spinning marathon voorzien in de Sportschuur in Wolvertem. “Wij scherpen onze doelstellingen echter nog wat aan. In plaats van zes spinningfietsen te bezetten gaan wij nu voor de bezetting van acht fietsen gedurende 24 uur. Daarom hebben wij 192 deelnemers nodig. De doelstelling is dat elke deelnemer 50 euro verzamelt via sponsors, vrienden en familie. Naast het spinnen kan ook virtueel de Muur van Geraardsbergen beklimmen en natuurlijk hebben wij ook de steun nodig van enthousiaste supporters. Verder bieden we 24 uur non-stop muziek gebracht door verschillende DJ’s.

Inschrijven voor de Spinning Marathon kan via facebook “CLUB 33 Spinning Marathon for Life”.

De opbrengst van de actie gaat naar Levedale, een woon- en begeleidingscentrum voor personen met beperking in Meise-Wolvertem.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise