Nieuwe avontuurlijke speeltoestellen in het Neromhof

Op vraag van verschillende ouders en leden van de plaatselijke visclub heeft Meise nieuwe speeltoestellen geplaatst in het gemeentelijk park Neromhof vlakbij de A12. Dat gebeurde onder impuls van schepen van jeugd Wim Verbeke, OCMW-voorzitter Gerda Van Den Brande en gemeenteraadsvoorzitter Steven De Ridder.

“De ouders wilden een speeltuin dichter bij de vijver en het terras om zo een beter zicht op hun kinderen te hebben. Ook een avontuurlijk toestel was welkom omdat de andere speeltuigen, die dus achter de bomen uit het zicht staan, eerder bedoeld zijn voor zeer kleine kindjes.” Intussen werd de nieuwe installatie al gekeurd én goed bevonden door de kinderen. De kostprijs bedraagt 15.000 euro.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise