‘The Lounge’ in nieuwe handen

 

Taverne ‘The Lounge’ in Meise centrum is in nieuwe handen. Carina Cammu (56) en haar echtgenoot Danny Sergeant (61) hebben de zaak overgelaten. “Het is tijd om even rust te nemen en een beetje te genieten.”

Carina Cammu baatte vier jaar lang ‘t Moment uit, de ontmoetingsruimte van de gemeente. In 2010 liep de samenwerking spaak door het rookverbod. In oktober 2013 opende ze met The Lounge een nieuwe eigen zaak in het pand waar zich vroeger de welbekende cd- en boekenwinkel De Cuyper bevond. Katia Vogeleer (50) en Luc Willems (55) uit Brussegem zijn vanaf donderdag 1 februari de nieuwe uitbaters. Zij hebben in Gent een horecazaak uitgebaat en komen het nu dichter bij huis zoeken. “We willen van ‘The Lounge’ meer een café maken in plaats van een brasserie. Je zal nog wel iets kunnen eten maar de keuze zal beperkter zijn.” In de week is The Lounge open van 10 tot 21 uur en op vrijdag tot 23 uur. Op zaterdag is de zaak al om 9 uur open en ook dan blijft ze tot 23 uur open. Zondag en maandag zijn de sluitingsdagen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise