‘Kanjers van Vrouwen’ pakt uit met kalender

 

‘Kanjers van Vrouwen’, een vzw uit Meise die kankerpatiënten moreel, fysiek en financieel steunt, pakt uit met de ‘Kanjers van Vrouwen’-kalender 2018. De vzw lanceert deze kalender omdat de vereniging aan de hand van de kalenderfoto’s van deze (kanjers van) vrouwen wil duidelijk maken dat er nog een leven is na de diagnose. Het verdict hoeft geen afbreuk te doen aan de uitstraling, de energie en de zin in het leven. De ziekte maakt van hun leven weliswaar een puinhoop. Maar naast het puin is er dus ook hoop. En daaruit putten de (kanjers van) vrouwen ontzettend veel energie.

Die hoop en die energie voel je en zie je in de prachtige foto’s die fotograaf Erik Ledegen maakte van deze dames. Die kan je een jaar lang bewonderen in de ‘Kanjers van Vrouwen’- kalender 2018. Voor elke maand een nieuwe foto, een nieuwe kanjer en dus ook een nieuwe boodschap van hoop.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise