Vijfde AED-toestel krijgt plek aan het Neromhof

 

Het gemeentebestuur van Meise heeft een extra AED-toestel aangekocht. De automatische externe defibrillator werd aan het Neromhof in Wolvertem geplaatst , naast het gebouw van Levedale. Ook aan GC De Muze, de Sportschuur Wolvertem, KFC Meise en SC Hoger Op Wolvertem kan je al een dergelijk toestel vinden. Daarmee kan iedereen snel en efficiënt ingrijpen als er iemand wordt getroffen door levensbedreigende hartritmestoornissen. “Aan het Neromhof wordt veel gelopen en gewandeld. Ook de visclub is er aanwezig en in de zomer zitten er veel mensen op het terrasje”, zegt Dany Geysels van de Sportdienst. De sportdienst organiseert in samenwerking met de firma AED-Partner ook een gratis beknopte cursus. Die vinden plaats op dinsdag 21 november om 19 uur en om 19.30 uur in de raadzaal van het Administratief Centrum, Tramlaan 8 in Wolvertem. De opleiding neemt slechts een kwartiertje in beslag en is gratis. Inschrijven kan via www.meise.be. Er worden maximaal twintig personen per cursus toegelaten.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise