Familiehulp opent nieuw antennepunt

 

Familiehulp heeft een antennepunt geopend in de Hoogstraat 87 in Wolvertem. Dit kleine kantoor ondersteunt het nieuwe subregioteam Noord-Brabant, dat op haar beurt de zorg, ondersteuning, huishoudelijke hulp en kraamzorg coördineert voor de gemeentes Londerzeel, Meise, Wemmel, Kapelle-op- den-Bos, Grimbergen, Zemst, Vilvoorde, Machelen, Zaventem, Kraainem en Wezenbeek-Oppem.

De opstart van het antennepunt en het nieuwe subregioteam kaderen in een vernieuwde regiowerking van Familiehulp dat bewust voor meer regionale aanwezigheid kiest. “We willen nog sneller kunnen inspelen op de vragen en behoeften van onze cliĂ«nten”, zegt regiodirecteur Martine De Ridder. “Het zorglandschap verandert en mensen willen steeds vaker gerichte zorg op hun maat. Als thuiszorgorganisatie vinden we het daarom erg belangrijk om dichter in de buurt van onze

cliĂ«nten te zijn. We gaan ook werken met divers samengestelde zorgteams van huishoudhulpen en verzorgenden, waarmee we continue een professionele en warme zorg- en dienstverlening kunnen aanbieden. Zo kunnen mensen voortaan ook een beroep doen op zorg tijdens de vroege avonduren (van 16 uur tot 20 uur).”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise