41ste Lindefeesten sluiten zomer af

Tijdens het eerste weekend van september (2 & 3 september) worden de zomermaanden afgesloten met de Lindefeesten in Meise. Jong en oud is welkom op de Lindesite, Potaardestraat 3, Meise voor tal van activiteiten.

Linde vzw vormt er de koepel van het zeer rijke verenigingsleven van St.-Brixius-Rode, Eversem en Limbos. Zaterdag wordt sportief van wal gestoken met een recreatief volleybaltornooi (11u). ‘s Avonds zal comedian Koen Dewulf de lachspieren laten werken (deuren: 19u45). Zondagvoormiddag start het programma met een familiefietszoektocht (9u30 – 12u) die je leidt naar een mooie
uithoek in de gemeente. Traditiegetrouw is er de gemeenschapsviering (10u30). Vervolgens trappen de Koninklijke Fanfare Rumolduszonen het muzikaal programma op gang en wordt een receptie aangeboden (11u15). ’s Middags branden de kolen van een heerlijke barbecue (vanaf 12u30).

In de namiddag kan je kijken naar Dansgroep Excess en naar de kunsten van de 50-koppige Koninklijke Steltenlopers uit Merchtem. Coverband the Pragmatics zullen de feesten afsluiten in stijl. Kinderen en jongeren kunnen zich tevens vermaken met de gratis animatie: paintball, drankenrace, balonnenclown, kindergrimme, initiatie dans en initiatie steltenlopen.
Het hele weekend lang door wordt dé Lindepint geserveerd om de bezoekers in de juiste feeststemming te brengen.

Voor het volleybaltornooi en de comedyavond is een inschrijving aangewezen. Dit kan via website of per email. Alle info: www.lindevzw.be of lindefeesten@gmail.com.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise