Straat afgesloten voor signeersessie Will Tura

Er wordt zaterdag een heuse volkstoeloop verwacht in Meise centrum door de komst van Will Tura. In die mate zelfs dat de Boechtstraat wordt afgesloten. De zanger komt er namelijk zijn nieuwste album signeren in de plaatselijke Standaard boekhandel.

Er wordt ook een drank- en eetstand voorzien voor de bezoekers. Omdat het ook markt is in Meise zou het wel eens heel druk kunnen worden.

“Om het evenement vlot te laten verlopen, nemen we dan ook enkele bijkomende verkeersmaatregelen” zegt schepen van mobiliteit Jonathan De Valck (N-VA).

“Zo geldt er een tijdelijk parkeerverbod in de Boechtstraat van 6 uur tot 15 uur. Vanaf 10 uur wordt de straat vanaf het begin aan de parking afgesloten voor al het autoverkeer. De politie gaat patrouilleren en toezien op de vlotte gang van zaken.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise