Fakkeltocht en kerstmarkt voor nieuwe chirolokalen

Voor het vierde jaar op rij slaan Chiro Eversheim & Build a Wall vzw de handen in elkaar voor een gezellige fakkeltocht en hartverwarmende Kerstmarkt op zondag 20 december. Dit event vindt plaats op de Lindesite (Potaardestraat 3, Meise).

De gezellige fakkeltocht loopt langs Eversem en Sint-Brixius-Rode en begint om 17 uur. Deelname is geheel gratis. De tocht van een halfuurtje is gemakkelijk toegankelijk, ook voor kleine kinderen en ouders met buggy’s.

Tussen 16 en 19 uur kan je op de kerstmarkt genieten van onder meer een warme chocomelk, gluhwein of jenever. Er zullen ook diverse eetstandjes zijn.

De opbrengst van de kerstmarkt gaat integraal naar Build a Wall vzw, de vzw die instaat nieuwe jeugdlokalen voor chiro Eversheim op de Lindesite. Eén hernieuwd pand (met 4 lokalen) werd in maart 2015 al overgedragen aan de Chiro.

De verbouwingswerken aan een tweede pand (met 9 lokalen) zijn volop aan de gang. Bedoeling is om ze gebruiksklaar te krijgen tegen september 2016. Dit project laat toe om de continuïteit van de Chirowerking van meer dan 230 leden te kunnen blijven garanderen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise