De Lindeboom na 100 jaar dicht

Volkscafé De Lindeboom in Imde (Meise) is niet meer. Na meer dan honderd jaar hebben uitbaters Jan en Annie het café gesloten. Omdat ze geen overnemer vonden is het nog maar zeer de vraag of er ooit een opvolger komt.

“We hebben helaas geen overnemer gevonden. Treuren doe ik er niet om, maar uiteraard hadden we het liever anders gezien. Ik was zelfs nog bereid de nieuwe eigenaren enkele maanden gratis mee te helpen en ze door de feestperiode te loodsen. Het pand is nu eigendom van bierhandel Vercauteren. Zij moeten een nieuwe uitbater zien te vinden”, aldus uitbater Jan Seghers.

Vandaag en morgen tussen 10 en 18 uur is er een totale uitverkoop van de inboedel.

“We verkopen servies, meubels en heel wat persoonlijke eigendommen. Alles moet weg.”

Jan en Annie trekken voor het eind van het jaar naar de kust. “Ik had nog wel jaren kunnen wachten, maar ik profiteer er liever van nu het nog allemaal kan. We hadden er al lang een tweede huisje, maar nu verhuizen we dus definitief.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise