Plantentuin omgetoverd tot hipsterlounge

De bezoekers van de Plantentuin in Meise werden donderdag verrast door een opvallende opstelling: een stel hangstoelen vervaardigd uit oplaadkabels. Samsung liet hiermee op een ludieke manier zien dat de doorwinterde oplaadsnoeren binnenkort overbodig kunnen worden. Dieter Reyntjens, Marketing Manager Mobile bij Samsung Electronics België, bevestigt: “Draadloos opladen wint snel aan populariteit. Starbucks, McDonald’s, Ikea en Lexus bieden vandaag al oplossingen aan om smartphones draadloos op te laden. Onze nieuwste toestellen, de zijn standaard uitgerust met deze functie draadloos opladen.” Een hangstoel van Samsung is vervaardigd uit meer dan 150 oplaadkabels. In totaal werd er meer dan 3 km aan kabels ingezameld.

 

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise