Meise heeft nieuwe infogids klaar

De nieuwe gemeentelijke infogids 2015 is klaar en valt de komende weken bij alle inwoners van Meise in de bus. Het is een praktische handleiding geworden voor alle vragen waarmee u bij de gemeente terecht kan. De gids is volledig gratis en werd gefinancierd met sponsoring door de lokale middenstand.

Wie zit er nu weer in de gemeenteraad? Wat moet ik meenemen als ik mijn paspoort wil aanvragen? Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn straat een speelstraat wordt? Op deze en vele andere vragen vindt u een antwoord in de nieuwe gemeentelijke Infogids.

Naast een algemeen overzicht van de verschillende gemeentediensten, werd ook ook een handig alfabetisch trefwoordenregister voorzien. Van de regels rond het aanplanten van bomen of struiken tot het steriliseren van zwerfkatten. Het komt allemaal aan bod.

De infogids werd volledig bekostigd door de adverteerders. De verschillende gemeentediensten leverden de teksten aan. Uitgeverij SG Publiciteit zorgde voor de reclamewerving, het drukwerk en het leveren van de brochure.

‘Ook in deze digitale tijden blijft een papieren infogids belangrijk’, zegt schepen van Communicatie Sonja Becq (CD&V). ‘Mensen begrijpen en onthouden beter wat op papier staat, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. Ook voor handelaars is het fijn om weten dat inwoners hen zo leren kennen.’

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise