25ste editie Recreatlon Meise

Recreatlon Meise is op zondag 10 augustus toe aan haar 25ste editie. Deze sportieve manifestatie wordt jaarlijks georganiseerd door het gemeentebestuur van Meise in samenwerking met de gemeentelijke sportraad.

‘Het eerste jaar mocht ik welgeteld 23 deelnemers verwelkomen’, zegt Dany Geysels, de bezieler van dit evenement. ‘Door de jaren heen is dit evenement uitgegroeid tot een manifestatie met meer dan 180 deelnemers.’

‘Dankzij de medewerking van talrijke plaatselijke sportclubs behoort deze organisatie tot één van de grootste sportmanifestaties in Meise’, voegt Cees Boer, de voorzitter van de sportraad eraan toe.’

Deze triatlon is zuiver recreatief en kan of alleen of met drie deelnemers worden afgelegd (een zwemmer, een loper en een fietser). Alles gaat door in en rond het zwembad van Meise. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Geen daginschrijvingen mogelijk.

De eerste reeks start om 13.30 uur met 20 kilometer fietsen, gevolgd door 225 meter zwemmen en aansluitend 4 kilometer lopen.

Alle info en inschrijvingen via www.meise.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise