Tiende editie 'Lint van Meise'

De gemeentelijke sportdienst Meise organiseerde op 24 juni voor de tiende maal ‘Het Lint van Meise’ voor het basisonderwijs in Meise.  Met wandel- en fietstochten in en rond Meise werden ze aangemoedigd om tijdens de vakantie sportief bezig te zijn.

Bijzonder veel aandacht  gaat naar de verkeers- en fietsveiligheid en naar het milieu. 

Meer dan 1000 leerlingen namen deel aan dit sportief gebeuren. Het Lint van Meise is een sportief, laagdrempelig en goedkoop alternatief voor de klassieke eindejaarsschooldagen.  

Voor een zeer democratische prijs kregen zij een uniek en kant en klaar totaalpakket aangeboden: diverse mooie wandel – en fietstochten, sportieve, avontuurlijke en educatieve randanimatie en gratis bevoorrading.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise