Scouts en Gidsen openden deuren

De Scouts en Gidsen van Sint-Brixius-Rode hebben afgelopen zaterdag hun jaarlijkse opendeurdag gehouden. Heel wat mensen trotseerden  de regen en trokken richting de scoutslokalen. Voor de kinderen stonden er tal van leuke activiteiten op het programma: reuzebellen maken, een hindernissenparcours, een grimestand, een fotohoekje, reuzegezelschapsspelen,…

Alle aanwezige kinderen werden tevens getrakteerd op een lekker wafeltje. De volwassenen konden op hun beurt dan weer genieten van een heerlijk streekbiertje. ’s Avonds schoof iedereen aan voor de barbecue en werd er afgesloten met een gezellig kampvuurtje.

Nieuwe leden

De Scouts en Gidsen waren verheugd dat zij afgelopen zaterdag al een resem nieuwe leden konden inschrijven. Toch hopen zij dat er nog heel wat kinderen hun weg naar scouting vinden. Zij zijn immers overtuigd van het principe: ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd’.

Wil je ook aansluiten bij de scouts? Neem gerust een kijkje op www.scoetevanoi.be of mail naar info@scoetevanroi.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise