Liedekerke kort: Neos Liedekerke start werking opnieuw op

Neos, het Netwerk Ondernemende Senioren, is een socio-culturele vereniging die in Vlaanderen de belangen van senioren verdedigt en allerlei activiteiten organiseert voor deze senioren. Neos Liedekerke, met leden verspreid over de gemeenten Liedekerke, Roosdaal, Affligem, Denderleeuw en andere omliggende gemeenten stelt zijn nieuw jaarprogramma voor.

“Na deze moeilijke periode van lockdowns hebben de senioren nog meer nood aan samenkomen in gezellige omstandigheden. Daarom hebben we een prachtig programma samengesteld  op maat en niveau van senioren. Het programma is een mix van culturele evenementen, voordrachten, uitstappen, bedrijfsbezoeken,  reizen en gezellige samenkomsten. 

De voorstelling van het jaarprogramma, met een drankje en een hapje, vindt plaats in GC De Warande in Liedekerke op zaterdag 16 oktober om 14 uur.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws