Piraten gespot in Liedekerke!

Ben je mama of papa van een kind tot 12 jaar? Wil je samen met je gezin meer te weten komen over piraten? Hebben jullie samen wel zin in leuke spelletjes? Kom dan samen met je gezin op zondag 16 mei tussen 14.00 en 16.30 uur naar BOKAAL (Sportlaan 3a) voor de start van een leuke spelwandeling! Lukt zondag niet? Geen nood! De wandeling blijft beschikbaar tot dinsdag 25 mei. Onderweg kom je allerlei activiteiten, kleine quizjes en piratenweetjes tegen. Wie vindt er op het einde de schat?


Van 16 mei tot 23 mei vindt de Week van de Groeilamp plaats: een week in het thema van opvoeden en opgroeien. Ter gelegenheid hiervan organiseert Huis van het Kind Liedekerke in samenwerking met partnerorganisaties Chiro Liedekerke Kreatien, Fundance, ILvA, Infano vzw, Kind&Gezin, Logo
Zenneland, VK Liedekerke, Viva-SVV, Pavok vzw, VNJ Liedekerke, Wit-Gele Kruis en WIOS een leuke
spelwandeling.


Op 16 mei kunnen gezinnen van 14.00 tot 16.30 uur persoonlijk kennismaken met de organisaties en bij hun infostandjes verschillende opdrachten uitvoeren. Gezinnen met baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot 12 jaar zijn van harte welkom, net als aanstaande ouders. Er zijn twee spelwandelingen voorzien. De wandeling van 3 km is toegankelijk voor buggy’s en rolstoelen. Gezinnen die iets avontuurlijker zijn, kunnen opteren voor de wandeling van 4,5 km (opgelet: doe zeker stevige stapschoenen aan!).

Topartikels editie Ninove-Dender