2 drugskoeriers met cocaïne gearresteerd aan NMBS-station Liedekerke

Op 25 februari 2021 omstreeks 20u heeft de  Politiezone  TARL twee drugskoeriers gearresteerd. Het nieuws werd nu pas beken gemaakt en er loopt een onderzoek. Op dit moment loopt er in heel België een grootschalige drugsoperatie waarbij1500 agenten zijn ingezet. Er wordt vooral gezocht naar drugsdealers maar ook de personen die hun activiteiten faciliteren, zoals informanten en witwassers. Er zouden inmiddels al verschillende arrestaties zijn gebeurd.

Patrouilles deden een verdacht voertuig stoppen op de parking van het NMBS-station te Liedekerke.   2 inzittenden, een 20-jarige en een 21-jarige beiden woonachtig in Sint-Jans-Molenbeek, bleken met behulp van een huurwagen drugs te verhandelen.  

Er werd een som geld en cocaïne met een straatwaarde van 2.750 euro verpakt in gebruikershoeveelheden in beslag genomen. 

De 2 verdachten werden ter beschikking gesteld van het parket Halle-Vilvoorde dat hen voor de onderzoeksrechter heeft laten voorleiden wegens bezit en verkoop van verdovende middelen in het kader van een vereniging. 

Merkt u zelf verdachte handelingen, voertuigen of personen? Bel 101! 

Topartikels editie Ninove-Dender