Verdachte gearresteerd voor drugsbezit na uitgebreide zoekactie

Op 8 maart 2021 heeft de Politiezone TARL een persoon gearresteerd omwille van bezit van verdovende middelen in Affligem.

De wijkpolitie van Affligem ontving een melding van een verdacht persoon in de buurt van Zwarteberg nabij het kruispunt met Tenbos. De betrokkene onttrok zich aan de politionele controle. Er werd een uitgebreide zoekactie georganiseerd door de patrouilles van de Politiezone TARL. De luchtsteun van de federale politie verleende met de helikopter bijstand tijdens de zoekactie.

Een alerte burger merkte tijdens de zoekactie een verdacht persoon en belde het 101-noodoproepnummer. De persoon voldeed aan de beschrijving van de verdachte. De ploegen konden dankzij deze oproep de verdachte arresteren ter hoogte van de Bremtstraat. Op de locatie waar de betrokkene eerst werd gesignaleerd werd een geldsom, gebruikershoeveelheden cocaïne en om en bij de 30 gram hasj in beslag genomen. 

Topartikels editie Ninove-Dender