Cultuur Noordrand lanceert nieuwe website op eerste verjaardag

IGS (Intergemeentelijk Samenwerkingsverband) Cultuur Noordrand heeft op 1 maart haar eenjarig bestaan gevierd met een lanceringscampagne voor haar nieuwe website.

“In elke gemeente van het regionetwerk werd een taart afgeleverd aan een cultuurmedewerker op een culturele locatie”, vertelt coördinator Jo Sollie. “Zij vormen immers samen de motor van onze cultuurregio. Tijdens de lockdown is het meer dan ooit duidelijk dat mensen nood hebben aan het sociale, het samenzijn met anderen. En hier speelt cultuur een belangrijke rol in. Muziek, theater, dans, workshops…. het brengt mensen bij elkaar. Het mentale welzijn zit bij velen op een dieptepunt. De culturele spelers uit de regio hebben hier in post-corona een belangrijke rol in op te nemen.”

De feestelijke actie werd opgenomen en in een ludiek filmpje gegoten. Ontdek de werking en het filmpje op de gloednieuwe website www.cultuurnoordrand.be.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise