Nieuw stationsgebouw Liedekerke is open

Pendelaars kunnen aan het station van Liedekerke voortaan in het droge schuilen. Het nieuwe stationsgebouw is toegankelijk.

De werken aan de stationsomgeving van Liedekerke komen in de laatste fase. Het nieuwe stationsgebouw is intussen geopend voor de reizigers. Het glazen gebouw kreeg een moderne look. Aan het loket kunnen reizigers tijdens de werkweek info vragen en tickets kopen. Minder mobiele mensen kunnen via de lift gemakkelijk het perron bereiken.

171106StationLiedekerke-3

Ook de omgeving van het station werd geheel vernieuwd. Fietsers kunnen het station bereiken via een moderne fietsersbrug die over een stukje natuur loopt. Nadien kunnen ze hun stalen ros stallen in een bewaakte fietsenstalling. Ook de verkeersafwikkeling rond het station werd volledig aangepast. Midden december moeten de herinrichtingswerken van het station achter de rug zijn.

Topartikels editie Ninove-Dender