Eerste ‘Leren Fietsen’ in de Sint Amandusschool

In de Sint-Amandusschool in Borchtlombeek vond zondagvoormiddag voor het eerst het evenement ‘Leren fietsen’ plaats, een speelse organisatie van de oudervereniging in het kader van het thema verkeersveiligheid én om het sportieve karakter te bevorderen.

Er was een aangepast parcours voor de beginnende fietsertjes en de kleine gevorderden. 48 fietsertjes uit de verschillende kleuterklassen en het eerste leerjaar schreven zich in.

De beginnertjes hebben alvast de smaak te pakken. Er mochten alweer enkele zijwieltjes van kinderfietsjes worden opgeborgen. De kinderen kunnen nog verder oefenen op de acties ‘kijk ik fiets’ die binnenkort starten.

De oudervereniging kijkt tevreden terug en neemt zich voor om het evenement volgend jaar te herhalen.