Herne app zit in een nieuw jasje

Lokaal bestuur Herne introduceert de Herne-app, een handige all-in-one app voor inwoners. Met de app kan je meldingen doen, attesten aanvragen, persoonlijke gegevens en openingsuren raadplegen, nieuwsberichten volgen, gebruik maken van een ‘wallet’, tickets kopen, zalen boeken, evenementen vinden en nog veel meer. De app maakt gebruik van Mijn Burgerprofiel en biedt toegang tot alle overheidszaken. Inwoners kunnen de app gratis downloaden en gebruiken op hun iOS- of Android-apparaat. De fysieke dienstverlening blijft ook beschikbaar. Hulp bij Mijn Burgerprofiel is beschikbaar via de website of het gratis nummer 1700. De afvalkalender is op dit moment nog niet beschikbaar, maar wordt in een latere fase geïntegreerd.

Topartikels bij Goeiedag.be
Meer kort nieuws