Cristal Boys B baas in derby tegen Bleuken Langevelde

Met bommen en granaten, anders kan je het niet noemen hoe Kevin Bogemans voor Cristal Boys B de defensie van VC Bleuken Langevelde sloopte. Dat Kevin nog altijd een stukje kan voetballen is al langer duidelijk: Kort na de pauze poeierde hij van ver de openingstreffer tegen de netten en daarna toverde hij met een fijne penseelstreep nummer twee in het kruis.

Dat gaat lekker, moet hij gedacht hebben, want amper drie minuten later sloeg een geweldige patat van hem tegen de touwen vooraleer de bezoekende doelman zijn armen had omhoog gestoken. Daarmee maakte Kevin ook nog een loepzuivere hattrick! In de slotminuut wist Timo Blyaert voor de gasten alsnog de eer te redden.

Er was niet alleen de Merchtemse derby maar beiden ploegen stonden samen ook op kop in de 3de afdeling B van de KAVVV. Dit sportief verlopen treffen bracht andermaal veel volk op de been, een toeschouwersaantal waar sommige ploegen uit provinciale alleen maar jaloers kunnen op zijn. Dit was andermaal zaterdagnamiddagvoetbal op zijn best: een fijn weertje, pintje pakken, een babbeltje doen en genieten van een leuk potje amateurvoetbal met spelers die iedereen!

Door deze zege staan de Cristal Boys B na vijf matchen nu alleen op kop in een reeks met nog tal van lucratieve wedstrijden want ook De Sjoeters B, Cafeboontjes B, Siccard Boys, Sporting Oppem en Eeksken zijn hier vertegenwoordigd. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk