Trui Olbrechts is lijsttrekker van CD&V MAX

CD&V Grimbergen gaat naar de kiezer onder de noemer ‘CD&V MAX’. Schepen Trui Olbrechts trekt de lijst, gevolgd door schepenen Jelle De Wilde op de tweede en Kirsten Hoefs op de derde plaats.

“We willen aan CD&V-Grimbergen een extra dimensie geven”, zegt afdelingsvoorzitter Bart Van Humbeeck. “We willen dus iets meer zijn dan ‘puur CD&V’. We ervaren dat veel mensen een inbreng willen hebben of dezelfde lokale visie of ideeën delen.”

“Maar er is het grote politieke spel op federaal en Vlaams niveau tussen de nationale partijen, waardoor mensen zich minder aangesloten voelen bij diezelfde grote nationale partijen. Daarom zetten we onze deuren open en verwelkomen we iedereen die lokaal wil meewerken aan ons project, of ze nu een partijkaart hebben of niet.”

“De uitbreiding van onze partijnaam is voor ons het resultaat van een wekenlange denkoefening, waarbij we op zoek gingen naar een bijkomend element waarmee we een nieuwe stap zetten in onze lokale werking. Het is een extra laag op de bestaande.”

“We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van nieuw aanstormend talent en onze ervaren mensen een succesvolle cocktail vormt voor de toekomst van Grimbergen. MAX staat dus voor ‘het mag iets meer zijn’: maximaal voor Grimbergen en maximaal mét de inwoners van onze gemeente. En ook omdat we die gemeente gewoonweg écht ‘de max’ vinden.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise