Boechoutlaan dicht tijdens Allerheiligenverlof

Tijdens de Allerheiligenvakantie zijn er werken op de Boechoutlaan (N277) die parallel loopt met de A12. De belangrijke doorgangsweg wordt die week volledig afgesloten voor het verkeer.

“Op de Boechoutlaan (N277) bevindt zich een verzakking over de volledige breedte van de rijbaan, net onder de brug van de Meisestraat”, meldt het Agentschap Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant. “Een aannemer zal het wegdek lokaal volledig opbreken en de nodige herstellingen aan de fundering uitvoeren. Nadien volgen er een nieuwe laag asfalt en markeringen.”

“De werkzaamheden staan gepland van 30 oktober tot 5 november en zullen een impact hebben op het verkeer dat onder andere vanuit Meise via de Meiselaan naar Brussel wil. Gedurende de werken, wordt de Boechoutlaan volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeerd. Voetgangers en fietsers kunnen er wel passeren.”

“Lokaal en doorgaand verkeer vanuit Grimbergen en Meise wordt omgeleid via de Boechoutlaan, Nieuwelaan, Kapellelaan, Strombeek-Beverselaan, Wisselweg en de Antwerpselaan, om zo de Romeinsesteenweg aan de grens met het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te bereiken.”

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise