Allereerste digitale nieuwsbrief voor Grimbergse ondernemers

Er waait een frisse wind onder de Grimbergse ondernemers. Na twee uitdagende coronajaren worden weer tal van initiatieven op touw gezet. Die gedrevenheid zet zich door in de gemeentelijke organisatie. De Cel Lokale Economie blies de bedrijvenavond nieuw leven in en stuurde haar allereerste digitale nieuwsbrief richting Grimbergse ondernemers uit.

Een sterke lokale economie: daar zetten we in Grimbergen overtuigd op in. “Onze ondernemers zijn de motor van onze gemeente”, zegt schepen van Lokale Economie Chantal Lauwers (Vernieuwing).

Op zich geen nieuw gegeven, maar in Grimbergen levert hij wel een primeur op: de digitale nieuwsbrief voor lokale ondernemers. “We investeren in een transparante en constructieve communicatie met onze handelaars en bedrijven. Een maandelijkse nieuwsbrief is een eerste stap om met hen in contact te staan. In de nieuwsbrief blikken we terug en kijken we vooruit. We sturen informatie van overheden en organisaties door en geven tips. We inspireren. Graag moedigen we elk bedrijf op Grimbergs grondgebied aan om zich te registreren op onze nieuwsbrief”, besluit Lauwers.

Inschrijven op de nieuwsbrief voor Grimbergse ondernemers?

Dat kan via www.grimbergen.be/inschrijving-nieuwsbrief-ondernemers

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise