Scholenmarkt laat leerlingen kennis maken met secundaire scholen in regio

Op 18 januari vindt in Den Douwe in Strombeek-Bever opnieuw de Scholenmarkt plaats Deze jaarlijks georganiseerde infobeurs heeft als doel kinderen en hun ouders kennis te laten maken met het aanbod van secundaire scholen in onze regio.

Maar liefst 22* middelbare scholen uit de ruime omgeving van Grimbergen zullen van 15 tot 19 uur aanwezig zijn. Leerlingen uit het 5e en 6e leerjaar zijn er welkom, samen met hun ouder(s). Inschrijven voor de scholenmarkt is niet nodig en deelname is volledig gratis. Gedurende de duur van de scholenmarkt zal er gelegenheid zijn om uitgebreid te netwerken. Tegen een kleine vergoeding is er ook een hapje en een drankje verkrijgbaar tijdens de beurs.

Deelnemende scholen:

Grimbergen: GO! Campus Fenix | Vilvoorde: GO! Atheneum Vilvoorde, GO! Tienerschool Tangram, GO! Campus De Brug, KTA Horteco, KOV (3 scholen in Vilvoorde: het college, Virgo Plus en TechnOV), De Vest, CLB Noord-West Brabant, CLB GO! Vilvoorde | Londerzeel: Virgo Sapiens, Gemeentelijk Technisch Instituut Londerzeel | Kapelle-op-den-Bos: KOBOS | Laken: Karel Buls, Jan Van Ruusbroeckcollege, Sint-Pieterscollege | Brussel: Maria Assumptalyceum, Regina Pacis, Kunsthumaniora Brussel | Merchtem: Sint-Donatus Instituut, GTSM, Gemeentelijke Technische Tuinbouwschool | Wemmel: GO! Campus Wemmel

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise