Hele klas kan zich uurtje gratis uitleven in Lago Club Grimbergen Pierebad

Scholen uit Grimbergen en omstreken genieten vanaf vijf december drie weken lang van een gratis uurtje zwemplezier in Lago Club Grimbergen Pierebad. Zo zet het sport- en recreatiecentrum in op spelend bewegen bij kinderen.

Het zwembad nodigt de derde kleuterklassen en eerste leerjaren van Grimbergen en omgeving (Meise, Wemmel, Vilvoorde, Zemst, Kapelle-op-den-bos, Strombeek, Neder-over-Heembeek, Laken en Jette) uit om te komen ravotten in klasverband.

“Da’s een uur lang gratis spetteren, je amuseren en op een plezierige manier kennis te maken met water”, zegt centrummanager van Lago Club Grimbergen Gerrit Leemans. “Watergewenning en de juiste zwem- en overlevingstechnieken aanleren, zijn belangrijk, maar het is eveneens van belang om ervaring op te doen in bewegend water. Scholen proeven gratis van het aanbod van 5 tot en met 23 december.”

“Lago Club Grimbergen Pierebad is een zwemparadijs waar veilig en speels bewegen centraal staat en waar je leert overleven in het water. Het kinderbad met waterspeeltuin en interactieve elementen zorgt ervoor dat de motorische vaardigheden van de wateravonturiers gestimuleerd worden. Al klauterend, glijdend en kruipend op de modulaire aquaspeeltuin in het sportbad verkennen schoolkinderen bewegend water.”

Klassen die graag met hun leerlingen komen, kunnen een aanvraag via pierebad@lago.be sturen.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise