Zesdejaars sluiten M.E.G.A-project af in Den Douwe

Het M.E.G.A.-project (Mijn Eigen Goed Antwoord) werd zopas afgerond. Voor het afsluitmoment waren alle leerlingen van het zesde leerjaar van de Grimbergse basisscholen uitgenodigd in zaal Den Douwe.

Bij het M.E.G.A.-project wordt een traject doorlopen waarbij de leerlingen hun mening leren formuleren over verschillende thema’s (opgroeien, conflicten, grenzen verleggen, drugs en alcohol, veilig internetten en stress). Alle Grimbergse basisscholen nemen deel. De lessenreeks start begin oktober en op het einde van het schooljaar wordt er dan steeds een M.E.G.A.-fuif georganiseerd.

De gemeente steunt dit project van het politiekorps. Dienst Onderwijs en Buurtwerking heeft daarom het evenement mee georganiseerd en de gemeente stelde financiële middelen ter beschikking om de leerlingen een feestelijke namiddag te bezorgen. Een DJ was aanwezig en de kinderen kregen een frietje en een gezonde versnapering.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise