Voodoo Village maakt 50 nieuwe namen bekend

De line-up van Voodoo Village 2022 krijgt stilaan vorm. Van de 80 artiesten die op 10 en 11 september aan het s’ Gravenkasteel in Humbeek hun opwachting zullen maken, waren er al 20 bekend en worden er vandaag nog eens 50 bekendgemaakt. Voor de tien laatste – waaronder enkele grote – namen, is het nog wachten tot 18 juli.

Enkele ronkende namen uit de lijst: Len Faki, Sam Paganini, Âme, Anfisa Letyago, Mr.G live, Ida Engberg en Fideles. Daarnaast werden eerder ook al toppers als Keinemusik (&ME b2b Rampa b2b Adam Port), Pan-Pot, Monolink, Fjaak, Damian Lazarus, Stavroz, Recondite en Mind Against aangekondigd. De volledige line-up zal op 18 juli worden voorgesteld.

Enkele van de absolute toppers dit jaar: Len Faki, Sam Paganini, ÂME, Anfisa Letyago, Mr.G live, Ida Engberg en Fideles.

Voodoo Village zal voor het eerst dit jaar plaatsvinden over twee dagen en het festival zal niet minder dan zes stages huisvesten; elk met een eigen sfeer en muziekstijl. Het festivalterrein wordt ook uitgebreid, waardoor er plaats komt voor de nieuwe ‘Techno stage’. Deze zal worden gehost door de befaamde Gentse Kompass Club.

Een ander nieuwigheidje is de ‘Dome stage’ die op zaterdag in de bekwame handen wordt gegeven van radio-DJ Bibi Seck. Zij speelde vorig jaar op Voodoo Village en mag dit jaar al meteen haar eigen stage invullen. Op zaterdag zal de Dome dus worden omgedoopt tot Disco Seck en niemand minder dan Mr. G zal er een live set spelen.

Een van de populairste Voodoo Village stages – de ietwat verdoken ‘Bos-stage’ – wordt dan weer, net als vorig jaar, gehost door het internationaal gerenommeerde The Gardens of Babylon, die van de mysterieuze site met namen als Monolink, Damian Lazarus en Stavroz een magische plek zullen maken op zondag.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise