Inschrijvingen speelpleinwerking Piereman voor paasvakantie

Binnenkort start de inschrijvingsperiode voor de speelpleinwerking Piereman in de paasvakantie. De speelpleinwerking richt zich tot kinderen van de kleuter- en lagere school die in Grimbergen school lopen of waarvan (een van) de ouders in Grimbergen wonen of tewerkgesteld zijn aan het lokaal bestuur.

Kinderen waarvan (1 van) de ouders in Grimbergen wonen of personeelsleden van het gemeentebestuur betalen 7 euro per dag per kind (6 euro voor kinderen uit éénouder- of grote gezinnen). Kinderen die in Grimbergen school lopen, maar waarvan de ouders niet in Grimbergen wonen of tewerkgesteld zijn aan het gemeentebestuur betalen 10 euro per dag per kind (9 euro voor kinderen uit éénouder- of grote gezinnen).

Je moet je vooraf inschrijven om te kunnen deelnemen. De inschrijvingsperiode paasvakantie loopt vanaf donderdag 24 februari 18 uur tot en met zondag 13 maart. Surf naar https://grimbergen.pleinkapitein.be om naar het inschrijvingsprogramma te gaan.

Tijdens de zomervakantie is er ook een inclusiewerking waarbij kinderen met een beperking extra begeleiding krijgen om ook volop te genieten van een speelplein-zomer. Contacteer de dienst Vrije Tijd om de mogelijkheden te bespreken.

Beeld ter illustratie

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise