Verschillende infrastructurele werken op stapel in centrum

In het centrum van Grimbergen staan enkele werken gepland. Zo wordt er tot eind januari gewerkt aan de nutsleidingen aan de rotonde van de Spaanse Lindebaan en de de Merodestraat.

Ook in het Guldendal ter hoogte van de Prinsenstraat zijn er werken voorzien. Er wordt een verplichte rijrichting voor het verkeer opgelegd ter hoogte van de werfzone en een snelheidsbeperking van 30 km per uur. In de de Merodestraat wordt ook aan het voet- en fietspad gewerkt ter hoogte van de rotonde aan de zijde van de Prinsenstraat.

Dit voorjaar is ook de Lagesteenweg en de Beiaardlaan aan de beurt. De Speelbroek zal weer ontsloten worden door het kruispunt van de Speelbroek met de Brusselsesteenweg te heropenen vanaf 1 februari. Dit betekent automatisch dat de Spaanse Lindebaan in twee richtingen toegankelijk zal zijn en dat de de Merodestraat enkel in te rijden is vanuit de Brusselsesteenweg.

In de de Merodestraat kunnen bewoners wel in twee richtingen rijden. Het bestaande tweerichtingsfietspad blijft bestaan. Dat blijft zo tot na het beëindigen van de werken aan de Lagesteenweg.

Alle info op: www.grimbergen.be/wegenwerken-in-grimbergen

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise