Bike Republic opent nieuwe winkel op Vilvoordsesteenweg

Fietsenketen Bike Republic (vroeger gekend als Fiets!) opende zopas een nieuwe winkel in Grimbergen. De focus in het assortiment ligt op snel leverbare e-bikes, speedpedelecs, stadsfietsen en toerfietsen van merken als Trek, Gazelle, Koga en Kettler. De opening kadert in het ambitieuze expansieplan van Bike Republic, dat als onderdeel van Colruyt Group zijn huidige winkelpark de komende jaren wil verdubbelen.

De nieuwe winkel aan de Vilvoordsesteenweg 307 is gevestigd op de oude locatie van de audiowinkel ‘Robberechts Klank & Beeld Op Maat’. Na grondige verbouwings- en rennovatiewerken heeft de ‘new conceptstore’ zijn deuren geopend. Bike Republic Grimbergen focust, net als alle andere vestigingen, vooral op e-bikes, speed-pedelecs, toer- en stadsfietsen. Ook heeft de winkel een atelier waar fietsen van ieder merk onderhouden en hersteld kunnen worden. Wie zijn of haar fiets niet bij Bike Republic heeft gekocht, is er dus ook welkom. Boven de winkel is het ‘BIKE ACADEMY’-opleidingscentrum geïnstalleerd. Hier krijgen nieuwe werknemers hun opleiding en worden allerhande bijscholingen georganiseerd. In de winkel gaan alvast vier mensen aan de slag, op termijn misschien zelfs vijf.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise