Marnixring Zennedal-Grimbergen schenkt CO2-meter aan scholen

Marnixring Zennedal-Grimbergen heeft een CO2-meter geschonken aan alle Grimbergse scholen. “Op die manier willen we een extra hulp bieden bij de preventie van besmettingen in de scholen en zo ook onze Nederlandstalige scholen steunen in hun moeilijke opdracht tijdens deze coronaperiode”, klinkt het.

Bijna alle scholen namen het voorstel in dank aan en kwamen maar al te graag naar de raadzaal van het gemeentehuis waar deze meters overhandigd werden. Samen met schepen van Onderwijs Karlijne Van Bree (Vernieuwing) werd de directie of een afgevaardigde ontvangen van Het Prinsenhof, de Sint-Jozefschool, De Ankering, Campus Fenix, De Cirkel, De Negensprong, ‘t Villegastje, ‘t Mierken, Mozaïek en de Grimbergse Academie.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise