Vaccinatiecentra voor Meisenaren en Grimbergenaren in Londerzeel en Wemmel

Inwoners van Grimbergen en Meise zullen zich kunnen laten inenten in twee vaccinatiecentra: de JDK Hall in de Ambachtstraat in Londerzeel en het Complex Zijp in Wemmel.

Na uitgebreid en constructief overleg tussen de burgemeesters en het vaccinatieteam van de Eerstelijnszone Regio Grimbergen (dat de gemeenten Wemmel, Grimbergen, Kapelle-op-den-Bos, Londerzeel en Meise omvat) werden deze twee locaties weerhouden.

Beide locaties zijn instapklaar en beschikken over al de nodige infrastructuur om op zéér korte termijn volledig operationeel te zijn. De locaties zijn weerhouden op basis van vlotte bereikbaarheid, ook met openbaar vervoer, en met voldoende parkeergelegenheid. De betrokken locaties zijn ook beschikbaar voor lange periode zonder nadelige gevolgen voor andere gebruikers.

Voor de organisatie en coördinatie van de nodige medewerkers zal er samengewerkt worden met de huisartsenkring Harno met poolvorming i.s.m. ELZ Bravio om tot een optimale omkadering van medewerkers te komen. Er worden nu al spontane aanmeldingen van zowel verpleegkundigen, artsen als logistieke vrijwilligers genoteerd. Kandidaat vrijwilligers kunnen zich nog steeds melden via elz.regio.grimbergen@gmail.com

De eerstelijnszone Regio Grimbergen en meer specifiek het Covid19-team en het vaccinatieteam doen er alles aan om zo snel mogelijk van start te gaan.

Foto: Google Maps

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise