Handelaars bundelen krachten tijdens langdurige werken

Handelaars van de Wolvertemsesteenweg en de omgeving van het busstation blijven niet bij de pakken zitten nu er zich weer langdurige werken aankondigen voor hun deur.

De Wolvertemsesteenweg gaat dan ook voor liefst 14 maanden dicht voor het verkeer voor de uitvoering van grootscheepse rioleringswerken. De handelaars willen dat opvangen door hun klanten in de verleiding te brengen met allerlei acties en promoties. “Zodat het voor onze klanten de moeite is om hier tijdens de werken te blijven komen winkelen.

Omdat iedereen in hetzelfde schuitje zit, bundelen ze dan ook de krachten onder de naam ‘Feniksstation’. Een nieuwe website ondersteunt het geheel en voor elke handelszaak staat ook een groene Feniksstation-wimpel. De uitvoering van de werken verloopt in vijf fasen tot eind 2021. Tijdens de werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer mogelijk in de Wolvertemsesteenweg. Op sommige plaatsen zal wel kortparkeren mogelijk zijn met de blauwe schijf. Op een terrein in de Stationsstraat, dat verhard wordt met steenslag, wordt ook een tijdelijke parking voorzien voor 30 wagens. In de Beiaardlaan is er eveneens parking voorzien voor de handelaars. Alle info: feniksstation.be

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!