Nieuwe winkel in Humbeek: Delhaize wordt CoMarkt

Op 16 september opent Colruyt Group een CoMarkt in Humbeek, op de plek van de voormalige Delhaize. Colruyt Group neemt de vennootschap over en zal de klanten in Humbeek optimaal blijven bedienen, volgens de hoge kwaliteit en service die ze gewoon zijn. De huidige medewerkers worden opgenomen in de Colruyt Group.

Colruyt Group heeft een overeenkomst gesloten met de eigenaars van Delhaize Humbeek. We zijn hier ingegaan op de aangeboden opportuniteit en zijn na constructieve onderhandelingen overeengekomen om de gehele vennootschap, met het vastgoed inbegrepen, over te nemen.

De winkel zal op 16 september heropenen onder de CoMarkt-vlag, een merk dat Colruyt Group in het verleden al gebruikte voor overgenomen panden. De winkel wordt dus geen Colruyt Laagste Prijzen.

“We willen de klanten van Humbeek en omstreken blijven bedienen zoals ze dat gewoon zijn. We behouden het brede assortiment, de extra services, de winkelinrichting en het kassasysteem. We wensen op die manier de overgang voor de klant zo vlot mogelijk te laten verlopen.” zegt Geert Gillis, regiodirecteur Colruyt.

De huidige medewerkers nemen we op in de Colruyt Group. Zij werden op 15 juli geïnformeerd en er werd met alle medewerkers individueel gesproken, om hen zo goed mogelijk te ondersteunen. Ook de eigenaars, Dirk en Sabrina, werden gevraagd om mee aan boord te blijven.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise