Voormalig danscafé Babbaloo verkocht

Het pand van het bekende voormalige danscafé Babbaloo op de Wolvertemsesteenweg is verkocht.

In juni vorig jaar was een deurwaarder er nog met bijstand van de politie binnengevallen en de inboedel aangeslagen. Volgens de uitbaters ging het om een misverstand en zou de zaak snel weer openen.

Maar dat is er dus niet meer van gekomen. Begin 2015 had dit scenario zich overigens ook al eens voltrokken met de vorige uitbater.

Nu werd het pand dus verkocht en dat gebeurde blijkbaar heel snel. Een groep van een achttal Grimbergenaren had het plan opgevat om samen de Babbaloo te kopen maar zij werden gepakt in snelheid. De bewoners wilden zelf het heft in handen nemen omdat het in Grimbergen centrum ‚Äės avonds na een bepaald uur steeds moeilijker wordt om nog ergens een glas te gaan drinken.

Over de nieuwe eigenaar en zijn plannen is nog niets bekend.

Babbaloo was jarenlang ‚Äėthe place to be‚Äô in de ruime regio voor feestvierders. Op de traditionele uitgaansavonden was er vaak nauwelijks binnenkomen aan omdat de zaak zo populair was. Er stonden zelfs buitenwippers aan de deur.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise