Sluikstorters laten vuil achter voor woning

Wie dacht dat sluikstorters zich enkel lieten gaan in donkere, afgelegen hoekjes: in Grimbergen worden nu ook al sluikstorten teruggevonden in rustige woonwijken, zelfs bijna op de oprit van de bewoners.

Martine Bonami, die op de hoek de Achtbundersstraat en Het Voorstraat woont, deed de onaangename ontdekking woensdagmorgen. Onder meer een oude hifi-keten, vuilzakken uit Brussel, Gooik en Sint-Pieters Leeuw en allerlei medicatie werden er achtergelaten.

De wijkagent heeft tussen het vuil wel een naam en adres ontdekt dus mogelijk kan de overtreder bestraft worden. Zij gaat alleszins een GAS proces-verbaal opstellen. De technische dienst van de gemeente heeft het vuil intussen opgeruimd en naar het containerpark gebracht.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise