Schuilhuisje ‘om zeeziek van te worden’

Bizar gezicht aan de brug in Humbeek. Daar heeft de Vlaamse Waterweg een nieuw schuilhuisje laten bouwen voor wachtende fietsers en voetgangers. Het minste wat je kan zeggen is echter dat de werklui hun waterpas waren vergeten…

Op sociale media wordt dan ook flink wat afgelachen met de nieuwe constructie. Reacties à la ‘Als je zat bent, kun je wel blijven zitten’, ‘Hun waterpas was leeg’, ‘Diegenen die de blokken er langs een kant moesten ondersteken waren in congé’ of ‘Om zeeziek van te worden’ zijn schering en inslag.

Het vorige schuilhuisje werd helemaal vernield toen de brug van Humbeek begin dit jaar werd geraakt door een schip. Gelukkig raakte niemand gewond.

Nu heeft de Vlaamse Waterweg dus een nieuw schuilhuisje laten plaatsen – er werd twee dagen aan gewerkt – maar dat staat dus wel héél scheef.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise